Biogenesis

Biogenesis is een therapie met kristallen die de trilling der materie verhoogt zodat er een coherente stroom van energie ontstaat. Er wordt vooral gewerkt rond de 7 hoofdchakra’s en hun doorstroming zonder blokkades.

Biogenesis werkt altijd vernieuwend , verkwikkend , herstellend.

Deze bio energetische producten ondersteunen het fysisch en psychisch welbehagen.

Biogenesis is de technologie van het licht waarmee gewerkt wordt op de 7 hoofdchakra’s ter bevordering van

  • verfijnde waarneming
  • verhoogd bewustzijn
  • meer energie
  • meer levensvreugde
  • verhoging van de trilling

Wanneer bepaalde functies uit balans zijn , kunnen deze heel eenvoudig verbeterd worden door ze in contact te brengen met de juiste trillingen of vibraties. Dit logo is een geregistreerd merkteken van Biogenesis LLC en is in ieder origineel Biogenesis product met de laser aangebracht.

1e  wortelchakra of stuitchakra : rood , element aarde , zintuig “ het ruiken “ , de bijnieren , verankering , geaarde houding , standvastigheid van geest.

2e heiligbeenchakra ( net onder de navel ) : oranje , element water , zintuig “ de smaak “ , de voortplantingsorganen , vermogen tot overgave.

3e navelchakra of de zonnevlecht ( plexus solaris , net boven de navel ) : geel , element vuur , zintuig “ het zien “, de pancreas ( alvleesklier ) , vermogen tot aapassen en verandering.

4e hartchakra : groen , element lucht , zintuig “ de tastzin “ , thymus (een orgaan tussen borstbeen en luchtpijp , speelt een essentiële rol bij de aanmaak van geheugencellen en ook de thymusklier is essentieel voor het afweersysteem), vermogen tot liefhebben.

5e keelchakra : blauw , ether , zintuig “ het horen “ , de schildklier , creativiteit , communicatieve vaardigheden , ruimtelijke beperkingen overstijgen.

6e voorhoofdchakra of derde oog ( tussen de wenkbrauwen ): indigo , geest ( heerser van zintuigen en elementen ), buitenzintuiglijk waarnemen, hypofyse ( het hersenaanhangsel , de klier ;in ’t midden van het hoofd ; die veel hormonen afscheidt ) , intellect , intuïtie.

7e kruinchakra : violet, wit , goud, epifyse of pijnappelklier ( endocriene klier in de hersenen ), spiritueel inzicht , verlichting , toegang tot het kosmische bewustzijn.

Chakra komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk “ wiel “.

De term wordt vooral gebruikt voor de 7 centra van levenskrachtenergie in het etherische energielichaam van de mens. De energiekanalen of nadi’s zorgen voor de verbinding. Elke chakra ontvangt en verwerkt energie om het ook weer af te geven aan zijn eigen invloedsfeer, die zowel uit lichamelijke als geestelijke componenten bestaat. Chakra’s regelen de wisselwerking tussen emoties , ideeën en het fysieke lichaam. Door energetische blokkades in je chakra’s op te heffen , ontwikkel je je zintuigen en verhoog je je lichamelijke en geestelijke welzijn.

Deze eeuwige technologie van het licht wordt toegepast op een massagetafel en gaat doorheen de kledij. Na een korte opwarming wordt gebruik gemaakt van de verschillende kristallen om de volledige harmonie, samenwerking en ontwikkeling in iedere cel van de mensheid te ondersteunen en te herstellen.